Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

zondag 27 april 2014

Workshop Victoriaans Meisje Part 3

Naar de Dierenarts

Op deze regenachtige zondag heb ik toch maar eens aandacht besteed aan het Victoriaanse meisje wat al bijna twee maanden naar me zit te kijken vanaf de rand van de loep lamp op de eetkamertafel. Achter haar ligt de arme poes met haar gebroken staart en oortje. Ik heb nog steeds geen tijd gehad om een afspraak bij de dierenarts te maken. Dat er al weer bijna twee maanden voorbij zijn  na het domme ongelukje op 28 februari.............de tijd gaat snel!







Dus nu de hoogste tijd om maar zelf de verpleegster uit te hangen.......genoeg ervaring mag ik wel zeggen! Geen gipsverband maar een mooi lijmverband is het geworden , het moderne EHBO-middel voor poppenhuisland. En het mooie is dat er niet zes weken stil hoeft worden gezeten door poeslief.
Het is eigenlijk wel schandalig dat ik die poes zolang heb laten liggen en nu vandaag  is die met 10 minuten al aan de beterende hand en springt ze bij het Victoriaanse meisje op schoot.


 

 
Keek ze me daarom bijna twee maanden zo lief aan of is het voor haar zelf omdat ze  verder aangekleed wil worden. Koud heeft ze het niet echt gehad want iedere morgen zit ze met dit mooie lenteweer  in het zonnetje op haar plekkie. Maar ze heeft geluk want aankomende donderdag heb ik weer tijd ingepland voor haar....................

 
Groetjes Helma



P.S. Ik ben vandaag ook begonnen met het borduurwerk van het vloerkleed Floral/Ribbon...het mag in de krant, het begin is er eindelijk. Het borduurwerk lag startklaar bij de loep lamp en ja ik was daar toch even met mijn aandacht.  Ik heb al met drie kleurtjes geborduurd van de 15 kleuren borduurzijde. Nieuwsgierig?  ..... Jullie mogen toch nog even wachten tot de 10 e van de volgende maand!

 

zaterdag 19 april 2014

Fijne Paasdagen!


Gisteren kreeg ik via email dit berichtje van mijn vriendin Ria  naar aanleiding van "de Berenklokjes actie voor Kenia" en die wil ik jullie niet onthouden.


Lieve Helma en iedereen die heeft meegeholpen om € 125,-- bij elkaar te krijgen voor de inventaris van de Elim Star Academy. Heel hartelijk dank hiervoor! Ik vind het heel speciaal dat je je creativiteit hebt ingezet voor GBYH. Je hebt niet alleen het bestuur van GBYH verrast met je actie, maar ook anderen blij gemaakt met je originele Berenklokjes, en daarnaast natuurlijk ook de kinderen van de Elim Star Academy. Nogmaals heel hartelijk dank!
   
liefs en groeten van Ria

Stichting God Bless You Homes
http://www.gbyh.nl  

En deze foto zat er bij:

Thank You!





 Ik wens jullie fijne  paasdagen toe!



Lieve groeten  van Helma